Armstech-logo-liggande-web

NITECORE
Här på NITECORE det handlar om passion och drömmar. Vi delar samma erfarenheter som du gör på rock, väg och skog och dessa erfarenheter driva oss att göra det bästa möjliga redskap för globala användare. Etablerade sedan 2004, har SYSMAX , det som började med en DIY ficklampa vuxit till ett innovativt professionellt företag med en myriad av produkter.

Nitecore stardes år 2004 , som ägnat sig åt att starta företag i allmänhet -utlovat belysningsverktygmarknaden. Nitecore inte bara stå för friluftsentusiaster, men en som står för den anda av de sporter vi lever, deras värderingar och mål, dåtid, nutid och framtid . Nitecore patenterade design har blivit en etikett för att ge snabb och stabil belysning upplevelse till alla samhällsskikt.

Som medlem i PLATO ( Portable Lights amerikanska Trade Organization ), har Nitecore etablerat ett brett utbud av distributionsnät i hela världen. Vi är idag mer engagerade än någonsin att skapa gynnsammare produkter och driver utvecklingen av utomhusbelysning verktyg industrin. Tack vare de många människor vars gränslös energi och praktiska engagemang skapar vi en lovande framtid för alla ficklampa fans och professionella användare.